kompany a écrit :moyen ya ko défisa ba bafana bafanalua2-mbokani-roum-na soda eza té
![]()
Tala sikoyo Modise na Roum, Teko Modise ba clubs ebele ya europe eza kolukisa ye( les 2 milankompany a écrit :moyen ya ko défisa ba bafana bafanalua2-mbokani-roum-na soda eza té
malédiction congolaisekobolifronti a écrit :Tala sikoyo Modise na Roum, Teko Modise ba clubs ebele ya europe eza kolukisa ye( les 2 milankompany a écrit :moyen ya ko défisa ba bafana bafanalua2-mbokani-roum-na soda eza té
, Arsenal, Fulham etc....) mais Roum azali ko végéter na Belgique
eloko nini Modise aleki ye n'ango
![]()
Ah toloba lisusu nini?? Biso tosengi kaka ata minimum d'organisation, il y aura des résultats positives mais bonkompany a écrit :malédiction congolaise![]()
je ne vois que ça
par contre le p'tit shabala bala me plait
Ba defisaka te,tosala nde makasi tokoma esika bango bakomi.kompany a écrit :moyen ya ko défisa ba bafana bafanalua2-mbokani-roum-na soda eza té
![]()
Toza maudit te eza nde probleme ya organisation.kobolifronti a écrit :Ah toloba lisusu nini?? Biso tosengi kaka ata minimum d'organisation, il y aura des résultats positives mais bonkompany a écrit :malédiction congolaise![]()
je ne vois que ça
par contre le p'tit shabala bala me plait
Équipe ya Afrique du sud wana baza penza médiocre, Balimbisa ngai na ndenge ya mabe te pour cette première mi temps, fallait ata bazua biso. Nazo lela
avec tout ces joueurs qui hésitent de jouer pour la Rdc, Minimum d'organisation ahhh ngaieee ata to gagner coupe d'Afrique te mais même ata finale, nous en sommes capables de l'atteindre
Équipe ya Afrique du sud e décevoir ngai pour cette première mi temps mais une partie de moi s'y attendait
Utilisateurs parcourant ce forum : Aucun utilisateur enregistré et 1 invité